<3

Idag är en bra dag, en underbar dag! Humöret i topp hela dagen. Kan ju bero på att en del människor kan få mig att må så jäkla bra så det känns som om jag svävar på moln! <3

Morgondagen ska jag och Loke spendera med Alex och Hugo i Bollnäs för lite shopping, sen ska det adventfixas här hemma och på kvällen blir det tubadurmys i Ljusne.

Lördagen börjar med julkalendern och fortsätter med mys och på kvällen blir det utgång med Alex och Maria! :)

Toppen helg och jag har fjärilar i magen, och fnittrig är jag. Visste jag inte bättre så skulle jag tro att jag var nykär!

Snö...

Hoppas alla snögalningar där ute är nöjda nu! Själv tänker jag vara bitter fram till våren! Snö, slask och kyla är inte min grej!

Julklappsshopping

Mysdag med lillgrodan hela dagen, städat, diskat och tvättat en massa. Sen självklart massa lek och bus med!
 
Har till och med hunnit med en snabbdejt med frugan, bokat in en dejt med Isabelle på fredag och på lördag så ska jag och Alex ut. Imorgon blir det en Bollnässväng för lite julklappsshopping och självklart besök hos farmor och farfar.
 
Sen är det jobb i några nätter och sen helg. Så ser min vecka ut. Fullspäckat schema helt enkelt, och det gillar jag! På söndag blir det nog lägenhetskik med, får se om man slår till eller hur man ska göra.
 
Nu ska jag pussa upp grodan rejält och sen dona lite mer här hemma! :)
 
 

Nov. 26, 2012

Vaken som vanligt mitt i natten, men inatt är det något som är annorlunda. Jag är inte vaken själv och det är inte tyst. Den stora är också vaken. Han har fått upp mig en bra bit ur gropen, det är han duktig på! <3 Vi tittar på nån film och hoppas på att bli trötta snart.

Den lilla vaknade för en stund sen, kom ut och sa "lelle", sagt och gjort. Drack välling och sen gick han in och la sig, i våran säng, på tvären och slocknade på en blink, gogrodan!

Glöm det där jag så om att vi hoppas på att bli trötta, den stora somnade precis!

Söderut

Det är konstigt hur en enda person kan ta så himla mycket energi och livsglädje ifrån en. Hur någon kan få en att må så jäkla dåligt och inte verkar förstå själv vad den har gjort..
 
Snart blir det en resa söderut, till fina släkten och till min underbara Linda! ♥ Pratade i telefon över en timme idag och hon kan alltid få mig att skratta och på bättre humör.
 
Men sen raserades allt och jag är återigen tillbaka långt ner i den där jävla gropen, jag som nästan hade tagit mig upp. Livet är inte rättvist, inte ett jävla dugg! De som vill, kan och försöker får bara skit, men de som sitter på arslet, de som inte gör någonting annat än elakheter och de som beter sig som riktigta svin. Dem går det bra för.
 
Funderar på om jag ska byta skepnad, om jag också ska bli ett svin så kanske DU fattar hur JAG mår när jag blir behandlad på det här viset. Men det lär väl inte bli någon ändring ändå är jag rädd.
 
Jag längtar tills den dag du verkligen förstår vad som händer, tills den dag du inser att jag inte längre vill ha någonting mer med dig att göra, till att du inser hur många människor du sårat med ditt beteende. Och jag hoppas att du skäms så jäkla mycket!
 
 

Nov. 24, 2012

Mysdag med den lilla, utelek/promenad och stanna och titta på varje sten och löv på marken. Den lilla har nyss ätit middag, nu mer lek innan vi ska hämta den stora. Sen nattjobb för mamman. Fullspäckad dag med andra ord!

Nu fortsätta myset med världens bästa! <3

Nov. 22, 2012

Käftsmäll efter käftsmäll, hur jävla mycket ska en människa behöva gå igenom egentligen?!

Så otroligt less på det mesta just nu. Hoppas verkligen att jag får jobbet i Uppsala för då går flyttlasset dit i slutet av mars!

Haft mysdag med den lilla idag, bästa som finns! Skratt och bus i massor, utelek och promenader, tröttmys på filt på golvet och pusskalas i bollhavet! <3

Nu ska jag och lillgrodan vika tvätt! Imorgon ska den lilla vara med mormor en sväng så mamman får sova lite innan ytterligare en jobbhelg!




Nov. 22, 2012

Tur att jag har världens bästa nattuggla till kusin som jag kan prata med när allt är som värst.. <3

Nov. 22, 2012

Är så less idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Vill bara att allt ska bli klart nångång! Så less på väntandet, lögnerna. Less på att vara ledsen och nere hela tiden.

Nov. 21, 2012

Sömnlös ledig natt. Tacka vet jag Netflix gånger som denna!

Nov. 20, 2012

Hjärtat missades med en millimeter, tills kniven vreds. Tills allt stannade. Tills allt tog slut.

Gropen är oändlig idag, känner mig som ett tomt skal som aldrig mer kommer fyllas av lycka och hopp.

Kärlek

Det finns absolut ingen i hela världen som är bätte än den här lilla killen!

Nov. 20, 2012

Jobbnatt och huvudet går på högvarv, som vanligt på nätterna nuförtiden. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, skratta eller gråta.. Allt känns som ett stort trassligt nystan som kommer ta evigheter att trassla upp, om det ens går.. Det mesta känns skit nu, skitjobbigt rent ut sagt!

Jobbdags

Ska knata iväg till jobbet om några minuter, har varit en riktigt tuff dag idag. Men massa tråkigt nyheter och massa annat skit. Men har iaf varit och tittat på lägenhet idag, och jag blev kär! Hoppas verkligen att jag får den! :) Det återstår att se om jag och Loke flyttar dit själv eller om vi får med oss den tredje också, just nu låter det så.. Mer om det en annan gång. Nu ska jag pussa och krama lite på den lilla innan det är dags att gå iväg och göra lite nytta! :)

Nov. 18, 2012

Sitter och tittar på Vem kan slå Filip & Fredrik med den stora, den lilla somnade nyss, lika kvälls pigg som vanligt :)

Imorgon hoppas vi på uppehåll då blir det till att leka i lekparken och gå en sväng på stan, mamman skulle behöva några nya bhar. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Tankar från hjärtat

Jag tror jag ska flytta från stan, ner till ängar blåst och underbarnatur. Bokskog runt hörnet och rådjur i trädgården i gryningen. Till skogen, till lugnet. Börja om från början, jag och min lilla prins. Göra nya bekantskaper, gå den där utbildningen jag alltid har drömt om. Glömma det gamla och börja om på nytt.
 
Glömma denna stad som jag en gång tyckt varit så underbar, så bra, så fin. Glömma människorna som man trödde var ens vänner men som visade sig vara raka motsatsen.Som sparkade på mig när jag redan låg ner, som säger att de finns där, men som när man vänder ryggen till sticker kniven i mig så djupt att jag aldrig kommer läka helt. De som i smyg hjälpte till att gräva den där djupa gropen och som sedan såg till att jag ramlade däri, att jag sårades så svårt att jag inte skulle kunna ta mig hela vägen upp.
 
De "sanna vännerna", de som skrattade åt min olycka, de som tyckte det var rätt åt mig det som hände. De som pratade skit bakom ryggen på mig, de som inte trodde att det skulle komma fram. De som spred en massa falska rykten som de aldrig trodde att jag skulle få höra. Långt bort ska vi flytta, min lilla prins och jag. Börja om från början och visa dem att tillsammans är vi starka. Visa dem att jag kommer att läka, att gropen sakta men säkert fylls igen och blir grundare, att kniven i ryggen försvinner och att jag kommer att bli starkare.
 
Jag kommer lyckas, jag ska visa er hur fel ni hade.Att inget av ert skitsnack stämmer. Att ingen tillslut kommer att tro på det ni säger. Att det var ni som var små, rädda och fega, att ni var tvungna att ha någon att prata skit om så att ni kunde må bra. Ni kommer att skämmas, NI inte jag.

Älskade lilla hjärtat!

Det finns inget bättre än att komma hem en morgon efter jobbet, trött, slut, deppig och irriterad till tusen och försöka krypa ner bredvid lillprinsen som brer ut sig på hela mammans sida i sängen, gounge! <3

Stig Helmer

Det är så jäkla lugnt på jobbet inatt, så nu blir det Sällskapsresan! :)

Sen så går ju tiden snabbt när man får gulliga och lite barnförbjudna sms mitt i natten från den där man bor med, jag var visst väldigt saknad inatt! :)

Nov. 16, 2012

Gör mig redo för att gå till jobbet, 21-07! :)

Imorgon blir det Erikshjälpen med mamma och Loke och sen playdate hos finaste Linn och Tony! :) En toppendag med andra ord :)




Muuu

Ligger i soffan och myser, väntar på att den stora ska komma hem från jobbet så vi kan äta middag. Inatt blir det jobb, ska bli skönt, hoppas dock att den där hemska personen inte jobbar, då lär man ju få slita arslet av sig för hon bara sover och lallar runt som en kossa på grönbete.

Breaking dawn

Imorse var vi väldigt trötta här hemma alla tre, låg och myste i sängen tills klockan var halv åtta, sen blev det stressigt.. Skjutsa den stora till jobb och den lilla till dagis, vi hann i tid iaf! :)

Åkte hem och tänkte njuta av lugnet, slutade med att jag somnade på soffan och blev väckt av Malin som kom efter jobbet vid tolv. Pratade skit och sen var vi hungriga så blev donken lunch i bilen.

Hämtade Loke på dagis och skjutsade honom till Märta,pratade ännu mer skit och sen åkte jag hem med bilen och gick till Alex och snusade på Hugo.

Sen var det dags för en av årets höjdpunkter, Twilight! Jag fick rysningar när intromusiken startade och de fortsatte hela filmen. Så jäkla bra film!!! Jag tror jag har en liten förälskelse i Jake, goding ska ni veta! ;)

Nu lite SATC och sen sova,tid

morgon imorgon då jag och Malin har en dejt! :)

Hunkvarning!

Myskväll med bästa vänner!

Klockan ringer 06.30 imorgon bitti, jobb 8-16. Jag har inte jobbat en dagtur sen jag var gravid med Loke tror jag. Jag som är så jäkla slut på mornarna..
 
Efter jobbet imorgon så plockar jag upp pappa och lillebror och sen hämtar vi prinsen på dagis, sen åker vi till Bollnäs då farmor ville bjuda på mat, och det tackar man ju aldrig nej till! :)
 
Linn, Alex och Hugo kom hit och myste ikväll, vi kikade på film och åt massa gott! :) Snusade på Hugo så jag tror jag blev alldeles hög på bebislukt, kan ju vara det bästa som finns! :) ♥
 

Familjen sover, den stora somnade nog före den lilla, som vanligt.. Jag ska kika på SATC och sen ska jag krypa ner i sängen jag med och förhoppningsvis kan jag somna. Men känner jag mig själv rätt så lär det väl inte hända..
 
 

Vågen

Jag varken är eller har varit en person som tycker om att träna och hålla på. Jag älskar mat och alla dessa onyttigheter som finns! Så för skoj skull ställde jag mig på vågen hos pappa i söndags. Jag vägde mig sist 21 september när vi kom hem från Cypern, jag fick en smärre chock! -12 kilo! Jag har med andra ord rasat i vikt på ca 1 1/2 månad. Men det kanske inte är så konstigt när man inte mår bra, men jag äter ju konstant tycker jag..

Tolv kilo, det är sjukt mycket på så liten tid. Ringde till doktorn idag och pratade och fick komma in för provtagning, blev utfrågad om mina matvanor och hela baletten. Massa prover togs för att se så det inte är nåt fel på ämnesomsättningen, men alla prover var bra, tack och lov!

På fredag ska jag till kuratorn igen, var två veckor ses sist nu. Har gått och pratat med henne sen i somras då det small till och jag fick en panikattack och massa tok.

Nu väntar jag på att prinsen ska vakna så ska vi ner till doktorn med hans urinprov, de misstänker att han kan ha en allergi mot laktos eller gluten, SUCK! När ska saker börja gå åt rätt håll?

Den perfekta vaginan

Seriöst vart fasiken är världen på väg?! Nu börjar en dokumentär på 4an där kvinnor i England skönhetsopererar sina privataste delar för att de tycker att "den är ful". Seriöst!! Jag har fött barn och blivit sydd men inte faaan skulle jag be någon att operera mig snyggare? Haha idioter!

Fullspäckad ensamhet

Helgen rusade som vanligt förbi, fast varför klaga när jag inte går på förän fredagskväll. 40- årsfesten var skitkul, alltid roligt att träffa folk. Sen skulle vi gå hemåt, hann inte långt innan vi började bråka och gick åt olika håll (vi bråkar aldrig, var kanske 3e gången på 3 år..) Jag gick på krogen, dansade och träffade folk. Sen gick jag hem, han var vaken och vi blev sams, kom överens om att vi var bra nog fjantiga och hade lite för mycket alkohol i kroppen.

Söndagen spenderades på soffan med massa filmer. Hämta Loke hos farmor och sen till världens bästa pappa på fika <3

Idag har jag och den lilla myst och busat hela dagen, storhandlat och städat. Full fart och ingen tid att tänka, förän nu..

Familjen sover och det är tyst, alldeles för tyst och jag är återigen tillbaka i det där djupa hålet utan botten..

Imorgon kommer tjejerna hit och jag hoppas att de kan hjälpa mig att ta mig en bra bit uppåt, även om det känns som om jag kommer vara kvar där nere förevigt..

..



Fredagkväll..

Fredagen blev inte riktigt som man hade hoppats på.. Hade lite andra planer än att sitta hemma i soffan och kika på film kan man ju säga..
 
Men men, nya tag imorgon. Då väntas 40-årsfest och jag hoppas att det blir roligt. Jag har visst lovat att jag ska gå på krogen sen med, men det får vi nog allt se om jag orkar med :)
 
Imorgon blir det först en sväng på stan för att titta om man hittar nå snygga byxor, alla mina är alldeles förstora, men inte lider jag för det! Sen så måste jag ju köpa en varsin present åt William och Filip då det är kalas hos dem imorgon också. Fullspäckad dag helt enkelt.
 
Fullspäckade dagar är bra, då hinner jag inte tänka så mycket och jag hinner inte bli nedstämd och deppig. Allt är så fruktansvärt jobbigt just nu och jag vill inget heller än att nypa mig i armen och vakna och inse att allt bara har varit en riktigt hemsk mardröm. Men så är ju dock inte fallet.
 
Så fruktansvärt less på vuxna människor som inte kan stå för vad de har gjort och skyller ifrån sig på precis allting. Väx upp nångång!!! Men det är väl som vanligt, MITT FEL alltihopa, jämt och ständigt...
 
Det är tur att jag har världens bästa kompisar som ställer upp, utan er skulle jag ramla så långt ner i den här gropen så det skulle vara omöjligt att ta sig upp. Ni är guld värda och jag älskar er så mycket! ♥
 

Nu ska jag lägga mig i soffan och försöka få färdigt Lokes julklappskalender! :)
RSS 2.0